Novem golf management

Maak kennis met Team Novem!

"Onze talenten die dag in en dag uit alles geven om hun doel te bereiken."

Anouk Sohier

Anouk is een topsporter in hart en nieren. Na een actieve hockey carrière in haar jeugd koos ze op haar 15e voor de golfsport. In korte tijd behaalde ze haar Women’s World Ranking bij de amateurs en speelde 5 jaar lang op het hoogste internationale amateurniveau. 

Haar mooiste internationale overwinningen waren in eigen land, waar ze het Dutch Junior Open en het Dutch Amateur Championship op haar naam wist te schrijven. Tevens is Anouk meermaals uitgezonden voor Nederland in de Europese Team kampioenschappen.

Sinds 2022 heeft Anouk de overstap gemaakt naar de professionals waar ze haar rookie seizoen binnen de top-50 van de Ladies European Acces Tour is geëindigd. Na een jaar met veel ervaringen rijker is ze er nu op gebrand om in 2023 promotie naar de Ladies European Tour af te dwingen.”

Kristof Ulenaers

Kristof is een zeer talentvolle golfer uit België. Hij volgde de topsport school in Hasselt en behaalde 5 nationale junioren titels. Er volgde een college carrière in Amerika waar hij studeerde aan de University of Texas.

In 2021 maakte hij de overstap naar de professionals en dat gebeurde met een spectaculaire start. Vanuit een wildcard voor de Challenge Tour in Cadiz behaalde hij direct zijn eerste titel als prof. Een overweldigende overwinning met een totaalscore van -19 en 5 slagen voorsprong op de tweede plaats. Na verschillende invite toernooien voor de DP World Tour en een vol seizoen op de Challenge tour was het een jaar met ups en downs.

Veel lessen en ervaring rijker is Kristof er nu op gebrand zich weer terug omhoog te vechten. Hij wist al hoe het is om te winnen, maar hij weet nu ook wat nodig is om verder te groeien.

Zhen Bontan

Zhen is nog jong maar heeft al een rijk golfleven achter de rug. Ze golft al sinds haar 7e en doorliep alle nationale selecties van de Nederlandse Golf Federatie. In deze periode wist ze veel junior toernooien op haar naam te schrijven waaronder het prestigieuze Dutch Junior Open. Ook bij de dames was ze succesvol, ze speelde meermaals het WK voor dames en won in 2019 het NK strokeplay voor dames.

In 2020 maakte Zhen de overstap naar het professionele golf. Hier laat ze met regelmaat zien wat ze in huis heeft. Afgelopen jaar werd ze 8e in het Big Green Egg Ladies Open en werd ze 2e tijdens een LETAcces event waar ze uiteindelijk op de 15e plaats van de order of merit eindigde.

Met de ondersteuning van de sponsoren en middelen van Team Novem hoopt Zhen dit jaar door te stoten naar de Ladies European Tour.

mayka hoogeboom

Vanaf 6 jarige leeftijd staat Mayka al op de golfbaan en al snel behoorde zij tot de nationale jeugd selecties van Nederland. Op haar 17e boekte Mayka haar eerste nationale succes door het NK t/m 18 jaar te winnen. In de jaren daarna volgde ook het Nationaal Open en het NK dames waarna ze naar Amerika is gegaan om studie en golf te combineren.

In Amerika groeide Mayka uit tot een internationaal top amateur. Ze won twee college toernooien en wist ook het Dutch Amateur championship op haar naam te schrijven. Begin 2023 is Mayka afgestudeerd en maakte ze de overstap naar het professionele golf.

Via wild cards behaalde Mayka al snel haar tourkaart voor de LET Acces Series. Ze is er nu klaar voor om via deze weg ook promotie af te dwingen voor de Ladies European Tour. 

Mike Toorop

Mike is een echte topsporter en wil niets liever dan presteren. Vanaf zijn 8e staat hij al op de golfbaan, maar zijn drive om te presteren begon op het voetbalveld. De Noord-Hollander werd in zijn jeugd door AZ gescout. Helaas kwam na een enkelbreuk een einde aan zijn voetbalcarrière en koos hij voor golf. 

Mike liet zich al snel zien in nationale golf toernooien en kwam uiteindelijk terecht in Jong-oranje en later in Oranje waar hij voor team NL speelde. In deze periode won hij het NK Matchlay junioren en Nationaal Open Matchplay. Dat hij wat bijzonders in huis heeft werd duidelijk toen hij ook op internationaal vlak een grote titel wist te pakken door het German Boys Championship te winnen. 

Inmiddels is Mike in zijn 3e jaar als prof aanbeland waar hij al meermaals op de deur wist te kloppen van een overwinning. Spelend op de Pro Golf Tour probeert hij promotie af te dwingen naar de Challenge Tour. Hij werd dit jaar al twee keerde tweede en de top-5 van de order of Merit (en daarmee promotie) is binnen handbereik.

Novem golf management

ben jij ons nieuwe talent?

Met dank aan onze partners helpen we onze talenten naar de top

Titleist logo kleur

Ook partner worden?

Vul je gegevens in en we sturen je graag meer informatie

Novem Golf Management

“De drijvende kracht achter talentvolle golfers”​

Novem Golf Management helpt top spelers naar de volgende stap in hun carriere.

Het management

Het Team

Sponsoren

Ⓒ 2023 - All Rights Are Reserved | By Miss Marinda