Novem golf management

Maak kennis met Team Novem!

"Onze talenten die dag in en dag uit alles geven om hun doel te bereiken."

Mike Toorop

Mike is een echte topsporter en wil niets liever dan presteren. Sinds zijn 8e staat hij al op de golfbaan, maar zijn drive om te excelleren begon op het voetbalveld. De Noord-Hollander werd in zijn jeugd door AZ gescout. Helaas kwam na een enkelbreuk een einde aan zijn voetbalcarrière, en koos hij voor golf.

Mike liet al snel zijn talent zien in nationale golftoernooien en belandde uiteindelijk in Jong Oranje en later in Oranje, waar hij voor Team NL speelde. In deze periode veroverde hij diverse nationale titels. Dat hij iets bijzonders in huis heeft, werd duidelijk toen hij ook op internationaal vlak een grote titel wist te pakken door het German Boys Championship te winnen.

Inmiddels heeft hij zijn derde jaar als professional achter de rug, waarbij hij nu een vaste waarde is in de top van de Pro Golf Tour. Het jaar 2024 is met een bliksemstart begonnen, aangezien hij zijn eerste overwinning heeft behaald. Als nummer 1 van de order of merit en met gedeeltelijk speelrecht op de Challenge Tour komt een volwaardige stap omhoog steeds dichterbij.

 

Kristof Ulenaers

Kristof is een zeer talentvolle golfer uit België. Hij volgde de topsport school in Hasselt en behaalde 5 nationale junioren titels. Er volgde een college carrière in Amerika waar hij studeerde aan de University of Texas.

In 2021 maakte hij de overstap naar de professionals en dat gebeurde met een spectaculaire start. Vanuit een wildcard voor de Challenge Tour in Cadiz behaalde hij direct zijn eerste titel als prof. Een overweldigende overwinning met een totaalscore van -19 en 5 slagen voorsprong op de tweede plaats. Na verschillende invite toernooien voor de DP World Tour en een vol seizoen op de Challenge tour was het een jaar met ups & downs en moest hij even een stapje terug doen.

Veel lessen en ervaring rijker is Kristof gebrand zich weer terug omhoog te vechten. Vorig jaar liet hij met een 56e plaats in de Soudal Open zien dat hij mee kan met de Europese Top. Dit jaar is zijn seizoen begonnen met een 5e en 6e plaats op de Pro Golf Tour. De stap omhoog lonkt weer!

Zhen Bontan

Zhen is nog jong maar heeft al een rijk golfleven achter de rug. Ze golft al sinds haar 7e en wist alle nationale selecties van de Nederlandse Golf Federatie met succes te doorlopen.

In deze periode wist ze veel junior toernooien op haar naam te schrijven, waaronder het prestigieuze Dutch Junior Open. Ook bij de dames boekte ze succes door meerder keren deel te nemen aan WK voor dames en won in 2019 het NK strokeplay voor dames. 

In 2020 maakte Zhen de overstap naar het professionele golf. Hier laat ze met regelmaat zien wat ze in huis heeft.  In 2022 werd Zhen 8e in het Big Green Egg Ladies Open en behaalde ze de 2e plaats tijdens het PGA championship Trelleborg.

Na een 15e plaats plaats op de order of merit van de LetAcces Series weet Zhen dat ze nog veel beter kan. Ze is erop gebrand om zich in 2024 bij de beste 7 te plaatsen en door te stoten naar de Ladies European Tour.

Novem golf management

Ben jij ons nieuwe talent?

Met dank aan onze partners helpen we onze talenten naar de top

Titleist logo kleur
Titleist logo kleur

Ook partner worden?

Vul je gegevens in en we sturen je graag meer informatie

Novem Golf Management

“De drijvende kracht achter talentvolle golfers”​

Novem Golf Management helpt top spelers naar de volgende stap in hun carriere.

Het management

Het Team

Ⓒ 2023 - All Rights Are Reserved | By Miss Marinda