Novem golf management

Over Novem

Even voorstellen...

Waar wij naartoe willen

Op dit moment hebben wij ons eigen team van jonge talentvolle topspelers opgezet waarbij ons doel is om een speler binnen 2 jaar naar de DP world tour of European tour te laten promoveren. 

Op dit moment bieden wij een basis management begeleiding en basis budget voor de spelers in de Benelux. Hierbij moet je denken aan financiële ondersteuning, ondersteuning bij sponsordeals, juridische advies, hulp bij planning, coaching, personal branding support, hulp bij toernooi invites etc. 

De focus is om in het komende jaar onszelf te ontwikkelen naar een full service internationaal managementbureau waarbij spelers op het hoogste niveau ondersteuning krijgen bij alle spelerszaken, organisatie en sponsormanagement.

team up!

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Door krachten te bundelen ben je simpelweg in staat om meer te bereiken. Vanuit dit principe hebben we vanuit Novem een basis management team opgezet waar de 9 prestatie pijlers het uitgangspunt vormen. Op basis van de verschillende pijlers hebben wij expertise in huis die kan ondersteunen aan de begeleiding van spelers. 

Floris Vos

Floris Vos

Performance manager

“Floris is al meer dan 10 jaar coach van talenten en topspelers t/m de DP World Tour en Ladies European Tour. Zijn expertise in prestatietraining en mentale training gebruikt hij in zijn rol als manager en coach van de team Novem spelers.”

Inder van Weerelt

Player developer

Inder heeft een langdurige speelcarrière achter de rug en speelde in 2010 op de DP World tour. Als ervaringsdeskundige en coach van diverse Nederlandse topspelers vervult hij een ondersteunende rol in de ontwikkeling van de team Novem spelers.”

Marjet van der Graaff

Player developer

Marjet heeft 6 jaar op de Ladies European Tour gespeeld en won als professional o.a. de European Nations Cup. Als coach werkte ze jaren voor de Nederlandse Golf Federatie. Als ervaringsdeskundige vervult zij een ondersteunende rol in de ontwikkeling van de team Novem spelers.”

Marinda den Hollander

Marketing manager

“Marinda is een echte topsporter in haar vak als marketing strateeg. Haar sportachtergrond en ervaring als personal trainer weet ze te vertalen in een zeer professionele en gestructureerde aanpak. Ze balanceert feilloos tussen de behoefte van de team Novem spelers, sponsoren en het management.”

Ontvang onze nieuwsbrief met daarin de laatste ontwikkelingen en content van onze topspelers​

Meld je aan

Novem Golf Management

“De drijvende kracht achter talentvolle golfers”​

Novem Golf Management helpt topspelers naar de volgende stap in hun carriere.

Het management

Het Team

Ⓒ 2023 - All Rights Are Reserved | By Miss Marinda