Novem golf management

Stap in de unieke golf beleving

Maak kennis met onze talenten

Anouk Sohier

Anouk Sohier

Na 5 jaar op het hoogste internationale amateur niveau gespeeld te hebben maakte Anouk in 2022 de overstap naar het professionele golf. Ze miste nipt de kwalificatie voor de Ladies European Tour maar na een jaar ervaring is ze nu gebrand om promotie naar de LET af te dwingen.

KRISTOF ULENAERS

Kristof Ulenaers

Kristof startte in 2021 zijn loopbaan als professional met een overweldigende overwinning op de Challenge Tour. Na een jaar met ups en downs op de Challenge Tour heeft hij veel geleerd. Kristof weet hoe winnen voelt en is nu klaar om de volgende stap te zetten.

ZHEN BONTAN

zhen Bontan

Na veel junior overwinningen en de winst in het NK dames is Zhen in 2020 professional geworden. Na een 8e plaats op de LET in Nederland vorig jaar en een 15e plek op de order of merit van de LETACCES heeft Zhen laten zien dat ze mee kan komen. Dit jaar wil ze doorstoten naar de LET.

Ontdek de voordelen van sponsor zijn...

Topgolf beleving

Topgolf beleving

Als sponsor van “Team Novem” nemen wij je mee in de wereld van onze talenten en leer je de spelers persoonlijk kennen. Jaarlijks organiseren wij diverse Masterclass dagen waarbij onze spelers en coaches jou en jouw relaties meenemen in hun weg naar succes. Presentaties, demonstraties en uiteraard krijg je zelf tips en tricks om jouw eigen spel te verbeteren. 

Je kunt de spelers op de voet blijven volgen, vanuit de sponsor-whatsapp groep krijg je het hele jaar wedstrijdupdates.  

Novem-Analyse

Meer zichtbaarheid

Meer zichtbaarheid

Onze unieke team opzet is extra aantrekkelijk voor bedrijven die meer zichtbaarheid in de golfsport willen. Als sponsor krijg je veel exposure via een groep van meerdere topgolfers die actief zijn in verschillende profcircuits. In een wereld van social media is dit extra interessant omdat er via meerdere kanalen tegelijk een grote doelgroep wordt bereikt. Via onze social media strategie komen bedrijven continu in beeld tijdens wedstrijdweken en kijken we naar passende target berichten om jouw bedrijf in de golfwereld in beeld te brengen.

Voor de hoofdsponsors bieden wij extra exposure via kleding, cap- of tasbedrukking.

Novem-Uitvoering
Novem-plan

Golfnetwerk

Golfnetwerk

Als sponsor van “Team Novem” ben je direct lid van een mooi golfnetwerk van bedrijven en ondernemers. Een topsport omgeving waarbij je de passie voor golf, ondernemen en talentondersteuning deelt. 

Wij organiseren diverse Masterclass evenementen en 18 holes events. Al onze activiteiten hebben de perfecte opzet om tussendoor te kunnen netwerken of simpelweg extra tijd door te brengen met eigen relaties of klanten. Een professionele topgolf setting met een hapje en drankje creëert een unieke beleving.

Uw financiering, onze coaching, samen succes.

Zonder goede begeleiding kunnen onze talenten niet optimaal presteren, maar zonder financiële middelen is die begeleiding onmogelijk. Investeer nu en join the team!

Ontvang onze nieuwsbrief met daarin de laatste ontwikkelingen en content van onze topspelers​

Meld je nu aan!

Novem Golf Management

“De drijvende kracht achter talentvolle golfers”​

Novem Golf Management helpt top spelers naar de volgende stap in hun carriere.

Het management

Het Team

Ⓒ 2023 - All Rights Are Reserved | By Miss Marinda