Novem golf management

Management voor top golfers

9 performance pijlers

Het succes van een speler is nooit afhankelijk van één factor en volgt geen vaste route. Bij Novem Golf Management hebben wij alle prestatie bepalende factoren in kaart gebracht en samengevat in 9 verschillende performance pijlers. Vanuit deze basis kijken wij per individu welke persoonlijke invulling noodzakelijk is en waar deze speler zich goed bij voelt. Zo ontstaat er een basis om optimaal te kunnen presteren. Wij geloven niet dat we succes hiermee kunnen garanderen, maar wij geloven wel dat wij hiermee alle voorwaarden voor succes kunnen creëren.

Novem pijlers grapic

Lees meer over onze werkwijze

Stap 1: Analyse

Stap 1: Analyse

Iedere speler krijgt een uitvoerige intake en samen bepalen we waar de behoefte ligt op basis van onze 9 performance pijlers. 

Misschien heeft een speler al goede begeleiding en een plan voor technische en fysieke coaching, maar kan er bijvoorbeeld veel winst worden behaald in een betere planningsstructuur.

Ook het binnenhalen van nieuwe sponsoren of ondersteuning van de speler met benodigde materialen en kleding zijn pijlers waar Novem Golf Management hulp bij biedt. Een andere speler kunnen wij misschien weer ondersteunen met het verkrijgen van startbewijzen voor toernooien, het regelen van trainingslocaties, het verzorgen van de boekhouding, persoonlijke branding, mental coaching, boekingen, juridische ondersteuning etc. 

Dit is slechts een greep uit alle factoren die we vanuit onze analyse inzichtelijk maken en waar we vervolgens ondersteuning in gaan bieden.

Novem-Analyse
Novem-plan

Stap 2: Plan

Stap 2: Plan

De intake die wij samen met de speler in stap 1 hebben doorlopen vertalen we vervolgens in een persoonlijk ontwikkelplan. Een compleet plan op basis van onze 9 performance pijlers met daarbij een begroting en concreet sponsorplan zodat het jaarbudget van de speler kan worden gewaarborgd. 

In dit plan werken wij nauw samen met het huidige coaching team van de speler. Daar waar de behoefte ligt, gaan wij de speler ondersteunen vanuit onze eigen expertise. Hierin worden we bijgestaan door diverse coaches en oud-tourspelers en een eigen branding expert en juridisch adviseur.

Stap 3: Uitvoering

Stap 3: Uitvoering

Vanuit het 9 performance pijlers plan krijgt elke speler een begeleidingspakket aangeboden en afhankelijk van het niveau van de speler ontvangt deze ook een financiering vanuit het management. 

Dit begeleidingspakket bestaat uit het samen bepalen van de persoonlijke doelen op basis van de 9 performance pijlers. Om deze doelen te waarborgen krijgt de spelers diverse begeleidingsgesprekken, ondersteuning bij sponsorzaken, contractbegeleiding, hulp bij planning en eventueel coaching rondom wedstrijden. 

De hoofdzakelijke begeleiding wordt verzorgd door Floris Vos, hij kan daarnaast ondersteund worden door de expertise uit Team Novem. 

Novem-Uitvoering

5 punten waarin wij ons onderscheiden

Basis financiering en sponsor plan

Een uniek 9 performance pijlers plan om optimaal te kunnen presteren

Marketing en branding begeleiding

Ondersteuning bij toernooiplanning en organisatie

Contractbegeleiding en juridische ondersteuning

Ontvang onze nieuwsbrief met daarin de laatste ontwikkelingen en content van onze topspelers​

Meld je aan

Novem Golf Management

“De drijvende kracht achter talentvolle golfers”​

Novem Golf Management helpt topspelers naar de volgende stap in hun carriere.

Het management

Het Team

Ⓒ 2023 - All Rights Are Reserved | By Miss Marinda