Novem golf management

Nieuw Partnership!

Een fanatische nieuwe samenwerking waarbij vanaf nu ook de mobiliteit voor de spelers van team Novem is geregeld!

Novem Golf Management kondigt met trots een nieuwe samenwerking aan in de wereld van mobiliteit! In nauwe verbinding met Autobedrijf Hartgerink en Klomp b.v. en Meerlease zetten we een nieuwe stap in het ondersteunen van onze talenten. Onlangs stond Team Novem-speler Mike Toorop voor de uitdaging van een dringende auto-behoefte. Dankzij de geweldige service en snelle handelen van René Klomp en zijn team hebben we Mike direct kunnen voorzien van een indrukwekkende wagen. Novem Golf Management verwelkomt onze mobiliteit partner met open armen en kijkt uit naar een toekomst van succesvolle drives op en naast de golfbaan! 

Delen:

Meer berichten

Interview – Golfersmagazine

De oprichter van Novem Golf Management, Floris Vos, startte een jaar geleden een professioneel golf managementbureau. Lees meer over zijn verhaal!

Laten we Kennismaken

Novem Golf Management

“De drijvende kracht achter talentvolle golfers”​

Novem Golf Management helpt topspelers naar de volgende stap in hun carriere.

Het management

Het Team

Ⓒ 2023 - All Rights Are Reserved | By Miss Marinda