Novem golf management

“Een echte ondernemersfamilie met een passie voor sport.”

Ooit nam oprichter Nico van Ruiten een handelsmaatschappij over in de bollenstreek en startte het bedrijf Decrotech. Nu, 40 jaar later, hebben dochter Nicole en haar echtgenoot Jeroen geleidelijk het roer overgenomen, terwijl kleinzoon Wesley als derde generatie ook al betrokken is bij de zaak. De ambitie van de familie blijkt duidelijk uit het zusterbedrijf Decrowear. De tak voor bedrijfskleding heeft in de afgelopen jaren de sprong naar de sportmarkt gemaakt en is inmiddels dusdanig gegroeid dat binnenkort een extra pand geopend moet worden. Wij bij Novem zijn erg blij om dit prachtige bedrijf als partner van onze talenten te hebben, waarbij we gezamenlijk streven naar talentontwikkeling en een mooie toekomst.

Nicole: “Het is supermooi om betrokken te zijn bij getalenteerde sporters. Het sluit naadloos aan bij waar we mee bezig zijn binnen ons bedrijf, en we kunnen elkaar helpen groeien.”

Van oorsprong zijn jullie een technische handelsonderneming. Hoe is de stap naar sport eigenlijk ontstaan?

“Dat klopt, vanuit Decrotech leverden we altijd al werkkleding en technische bedrijfskleding. Op een gegeven moment kregen we de vraag of we ook sportkleding konden leveren. Omdat ‘nee’ geen optie is voor ons, zijn we gaan kijken naar de mogelijkheden. Zo kwamen we via een leverancier in contact met het merk Macron. Binnen korte tijd hadden we al de eerste sportclubs waaraan we gingen leveren. Onze eigen leverancier kon al snel niet meer aan onze vraag voldoen, waardoor we al snel met Macron zelf om tafel zaten. Inmiddels zijn we een officiële Macron Sports Hub en bedienen we vele verenigingen en sportclubs. Het is een zeer veelzijdig merk waardoor we bijna alle sporten kunnen bedienen, zoals voetbal, padel, honkbal, basketbal, golf, rugby, tennis, volleybal, en nog veel meer.”

Nico: “Het is prachtig om te zien hoe het bedrijf dat ik ooit startte, nu een bloeiend zusterbedrijf heeft en actief is in de sportsector. Sport zit in het DNA van onze familie; we hebben allemaal op hoog niveau gesport. En de waarden die altijd centraal hebben gestaan in ons bedrijf, zoals persoonlijk contact, productkennis en service, blijven onveranderd. Bij ons krijgt iedereen dezelfde aandacht, ongeacht de omvang van de bestelling. Alles wat wij doen leveren we ook per stuk, wat betekent dat iedereen bij ons terecht kan.”

Wat zijn jullie ambities voor de toekomst?

Nicole: “We gaan eerst naar een nieuw pand in Nieuw-Vennep. Alle sport gerelateerde activiteiten zullen naar het nieuwe pand verhuizen, terwijl de divisie voor bedrijfskleding bij Decrotech in Noordwijkerhout blijft. Ons uiteindelijke doel is om vanuit ons nieuwe pand de Nederlandse markt verder te bedienen. Daarnaast streven we ernaar om Wesley als derde generatie actief te betrekken bij de onderneming. Mogelijk zetten we zelfs onze eerste stappen over de grens in de toekomst. Momenteel vestigt Macron zich in Amerika, waar Wesley de komende twee jaar zijn voetbalcarrière en studie zal combineren. We hebben al contacten gelegd in Amerika; je weet natuurlijk nooit wat de toekomst precies brengt maar het ziet er veelbelovend uit.”

Nico: “Succes vereist een combinatie van geluk en hard werken. In het verleden had je de keuze om in de kroeg te zitten, maar ik koos ervoor om te werken. Die mentaliteit zie je ook terug bij de kinderen; ze werden al op jonge leeftijd betrokken bij de zaak. Tussen het spelen door hielpen ze met het verzenden van enveloppen en pakketjes. Het ondernemerschap zit in hen van jongs af aan, en dat zien we nu ook bij de kleinkinderen.”

Voor meer informatie over Decrowear & Macronstore ga naar: Decrowear en Macron Sports Hub Voor informatie over Decrotech ga naar : Decrotech

Delen:

Meer berichten

Interview – Golfersmagazine

De oprichter van Novem Golf Management, Floris Vos, startte een jaar geleden een professioneel golf managementbureau. Lees meer over zijn verhaal!

Nieuw Partnership!

Een fanatische nieuwe samenwerking waarbij vanaf nu ook de mobiliteit voor de spelers van team Novem is geregeld!

Laten we Kennismaken

Novem Golf Management

“De drijvende kracht achter talentvolle golfers”​

Novem Golf Management helpt topspelers naar de volgende stap in hun carriere.

Het management

Het Team

Ⓒ 2023 - All Rights Are Reserved | By Miss Marinda