Novem golf management

Nieuwe Samenwerking: Dario Antonisse sluit zich aan bij Novem Golf Management

Bij Novem Golf Management zijn we trots om een nieuwe samenwerking aan te kondigen met golftalent Dario Antonisse. Zijn indrukwekkende prestaties vanaf jonge leeftijd en zijn vroege succes als professional beloven een mooie toekomst in golf.

Dario’s golfreis begon op zijn 8e, en van daaruit maakte hij snel naam voor zichzelf. Gedurende zijn jeugd was hij een vaste kracht in de nationale selecties, inclusief Oranje, en won hij prestigieuze titels zoals het NK Strokeplay Heren en tweemaal het NK Junioren.

In 2022 zette Dario zijn eerste stappen als professional en maakte hij direct indruk door het winnen van het Haugschlag Open op de ProGolf Tour. Na een gedeeltelijk seizoen op de Challenge Tour vorig jaar, is Dario dit jaar vastbesloten om vol speelrecht op dit circuit te behalen. Met zijn huidige prestaties komt dit doel snel in zicht. Dario staat momenteel op de 8e plaats in de Order of Merit van de Pro Golf Tour, met als hoogtepunt een 2e plaats en maar liefst 7 top-10 klasseringen uit 12 starts.

De promotie naar de Challenge Tour lijkt een kwestie van tijd. We zijn dan ook zeer verheugd dat we Dario vanaf nu mogen ondersteunen in zijn professionele golfcarrière. Samen kijken we uit naar een succesvolle en veelbelovende toekomst in de golfwereld.

Blijf ons volgen voor updates over Dario’s avonturen en andere spannende ontwikkelingen binnen Novem Golf Management!

Delen:

Meer berichten

Interview – Golfersmagazine

De oprichter van Novem Golf Management, Floris Vos, startte een jaar geleden een professioneel golf managementbureau. Lees meer over zijn verhaal!

Laten we Kennismaken

Novem Golf Management

“De drijvende kracht achter talentvolle golfers”​

Novem Golf Management helpt topspelers naar de volgende stap in hun carriere.

Het management

Het Team

Ⓒ 2023 - All Rights Are Reserved | By Miss Marinda