Novem golf management

Ontdek het Met Hotel Amsterdam “Stay & Play” golf arrangement!

Ontdek deze zomer nog de “Stay & Play” ervaring bij Met Hotel Amsterdam! Geniet van een verfijnd verblijf in het hart van Amsterdam, terwijl je jezelf uitdaagt op een van de prachtige partner golfbanen.

Het “Met Stay & Play” arrangement is het eerste in zijn soort in Nederland, waar je de levendige energie van de historische hoofdstad kunt combineren met de rust en sereniteit van omliggende golfbanen. Tijdens je verblijf overnacht je in zeer luxe kamers, uitgerust met alle faciliteiten die je nodig hebt voor een ontspannen en zorgeloze nacht.

Met het “Stay & Play” pakket krijg je toegang tot Golfbaan de Hoge Dijk en de Heemskerkse Golfclub, zodat je volop kunt genieten van jouw favoriete sport. Daarnaast begint iedere dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet. Om je verblijf compleet te maken, ontvang je een 3-gangen diner in het culinaire hotelrestaurant en krijg je VIP toegang in de stijlvolle hotelbar waar je kunt relaxen met korting. Of je nu een liefhebber bent van verfijnde gerechten of gewoon wilt genieten van een ontspannen avond, Met Hotel Amsterdam biedt voor elk wat wils.

Wil je meer dan alleen golf? Verken de charmante binnenstad met een fiets- of boottocht, shop naar hartenlust in de pittoreske straatjes, of breng een bezoek aan de Golflounge voor een gezellige avond uit. Wat je ook kiest, Met Hotel Amsterdam zorgt ervoor dat jouw verblijf een onvergetelijke ervaring wordt.

Boek nu jouw “Met Stay & Play” arrangement en ontdek alle verrassende mogelijkheden die Met Hotel Amsterdam te bieden heeft. Voor meer informatie en reserveringen, klik hier!

Delen:

Meer berichten

Interview – Golfersmagazine

De oprichter van Novem Golf Management, Floris Vos, startte een jaar geleden een professioneel golf managementbureau. Lees meer over zijn verhaal!

Laten we Kennismaken

Novem Golf Management

“De drijvende kracht achter talentvolle golfers”​

Novem Golf Management helpt topspelers naar de volgende stap in hun carriere.

Het management

Het Team

Ⓒ 2023 - All Rights Are Reserved | By Miss Marinda